Datoerne for Surfers Cup, Foil- & Jibe Clinic er online
17. februar 2018

Mød Pernille Sanderhoff, der ikke gider ligge i det kolde vand!

Pernille Sanderhoff er en ivrig kvinde, når det kommer til windsurf. Hun har surfet i temperaturer, hvor de fleste ikke kunne drømme om at rigge til. Men nu skal det være slut med at ligge i vandet – der skal styr over vendingerne! 

Hvad øver du dig på?
Jeg øver mig på at sejle stærkere, hvor jeg benytter et gps-ur til at måle min hastighed. Det er en god måde at følge sin udvikling og motiverende – især for en som jeg, der er et stort konkurrencemenneske! Derudover er jeg begyndt at træne jibes, hvor jeg lige nu øver mig på at kigge ind I sejlet, og holde farten rundt I vendingen. På nuværende tidspunkt går jeg i står i vendingerne, så det er noget jeg arbejder med. Det er min målsætning at lave en fuldplanende jibe i 2018, og det tror jeg bestemt er muligt, under de rette forhold.

Hvorfor har du tilmeldt Surfers Cup Jibe Clinic?
Det er fordi jeg gerne vil lære at jibe. Jeg har nogle surfvenner, som har været afsted, som varmt anbefaler det. I takt med at man lære flere at kende, fandt jeg ud af, at Surfers Cup Jibe Clinic er ganske ”ufarligt”. Jeg havde måske en forestilling om at jeg ikke var god nok til at deltage, fordi jeg stadigvæk kun planer halvvejs rundt og døjer med at rotere sejlet. Men sådan er virkeligheden jo for mange. Eftersom jeg også windsurfer når det er koldt i Danmark (min rekord er 0 grader i luften), motivere det mig rigtig meget at få styr på mine jibes, så jeg ikke skal ligge i det iskolde vand!

Hvad forventer du at få ud af Surfers Cup Jibe Clinic?
Jeg forventer at blive en dygtigere windsurfere, ikke bare i jibes, men også mht. Min sejlstil og trim. Når jeg har været på clinic, forventer jeg bestemt at jeg har fået 2-3 konkrete områder, som jeg skal have fokus på, men også en bredere viden, så jeg selv kan træne. Derudover er det enormt motiverende at der er to trænere, der holder øje med, hvordan jeg sejler, så jeg ved, at jeg kan få kvalificeret vejledning.

Hvad vil du sige til andre, der måske overvejer at deltage på Jibe Clinic?
Hvis jeg kan – så kan I også! Jeg glæder mig rigtig meget til at deltage og møde de andre deltagere, men jeg har også store forventninger til Danni og Sebastian, og kurset generelt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.