Vind en ny trapez fra NP – vis os dit surfbillede fra sommeren 2017!
8. juli 2017
Surfers Cup Grand Slam Finale 2017
21. august 2017

Skal du med til Surfers Cup?

Skal du med til en sjov og hyggelig dag i Ejsing med andre windsurfere? Lørdag d. 19. august løber Surfers Cup finalen af stablen for 2. år i træk. Arrangementet er for bredden med fokus på en hyggelig dag med sjove konkurrencer og socialt samvær for begyndere og øvede, ung som gammel, drenge og piger.

Igen i år er der allerede tilmeldt begyndere, som skal med til deres første stævne. Ejsing er kendt som et godt begynderspot, fordi man kan bunde langt ude. Ligesom sidste år surfes der på to forskellige baner, én inde ved land, som er forbeholdt begynderne og en længere ude, som er forbeholdt øvede surfere.

Stævnet organiseres af de to windsurfere Sebastian Kornum og Danni Jakobsen, der ønsker at skabe et arrangement, der henvender sig bredt, og som binder surfere sammen. Begge håber de på at se så mange deltagere som muligt fra nær og fjern. I ryggen er en række sponsorer, som har givet flotte præmier til arrangementet. Blandt andet kan der vindes et sprit nyt windsurfsejl fra Loftsails, trapez fra NP, masser af tøj for blot at nævne nogle af gaverne.

Det koster 250 kr. at deltage, og arrangementet finder sted på adressen Fjordvej 3, 7830 Vinderup. Tilmelding kan foretages online på https://surferscup.dk/tilmelding/ – til de forhåndstilmeldte er der en goodiebag fra Quiksilver.

Du kan læse mere om arrangementet på Facebook https://www.facebook.com/surferscup/ og hjemmesiden https://surferscup.dk/tilmelding/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.