HVAD ER INKLUDERET?

  • Personligt udviklingsprogram til at arbejde videre med og sikre forbedringer efterfølgende
  • Eksklusivt billede- og video materiale som vi analyserer sammen med dig! Du får materialet til eget brug og mentaltræning efterfølgende.
  • Tuning af dit eget udstyr så du får balance og optimal performance ud af det du har
  • Hjemmelavet forplejning så du kan koncentrere dig om at windsurfe! En clinic inkluderer også gratis frugt og drikke ude på spottet
  • Socialt samværd med nye surfkammerater OG garanti for bedre jibes på bare én weekendI ØVRIGT..

Maksimalt 20 deltagere

Altid minimum 2 trænere til weekend clinics

Sejlads foregår ved som udgangspunkt Ejsing, Handbjerg eller Skive, men afgøres ud fra vindretningen

Mulighed for at overnatte i hytter hos Hotel Strandtangen til en reduceret pris – kontakt os for at høre nærmere

Betingelser for deltagelse ved Surfers Cup Clinics

Sikkerhed
  • Som deltager på Surfers Cup Clinics (Jibe, Foil eller Freeride) er det deltagernes eget ansvar at været forsikret. Det er et krav at deltagere har en ansvarsforsikring, og det anbefales at benytte VDWS’s forsikring (link).
Aflysning, hvis clinics overlapper med PWA World Cup
  • De sidste års turbulente tider, har betydet, at mange windsurfstævner stadigvæk aflyses eller flyttes til andre datoer. Vi bestræber os på ikke at aflyse eller flytte nogen clinics, men i tilfælde af, at en PWA World Cup, mod alt formodning, bliver flyttet, således at den overlapper med vores clinic, bliver vi nødt til at aflyse eller flytte datoen for den pågældende clinic. Det fulde tilmeldingsgebyr vil i sådan tilfælde returneres, til dem, der ikke ønsker at indløse tilmeldingen til den nye erstatningsdato. Vi forventer dog, at alle Clinics afvikles uden ændring.
Refundering
  • Gavekort: refunderes ikke, men kan videresælges. Gavekort er gældende i 2 år, fra den dag, hvor de købes. Surfers Cup yder fuld refundering ved aflysning af Surfers Cup. Ved fortrydelse kan du få refunderet 50% af dit tilmeldingsgebyr, dog senest 15 dage før clinic start. De sidste 14 dage op til clinic start, dvs. senest to lørdage før clinic start, er det ikke muligt at refundere dit køb, som er bindende. Du er velkommen til at sælge din plads videre til andre.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Får jeg mad til Jibe Clinic?
Ja. Vi har “alt inklusiv”, så du som deltager ikke skal spekulere på forplejning. Alle deltagere får morgenmad, middagsmad og aftensmad lørdag aften, samt morgen- og middagsmad om søndagen. Derudover er der drikkevarer til de tre måltider. Vi sørger også for ekstra energi og mellemmåltider (vand, sodavand samt frugt). Nb! Øl er ikke inklusiv og skal køres i Skive Sejlklub, for at støtte klubben.
Kan man leje udstyr
Desværre. Vi udlejer ikke udstyr til clinics.
Hvilket udstyr kan man bruge?
Til foilclinics er det nødvendigt at have foiludstyr. Til Jibe clinics kan du deltage på wave- freestyle- freeride- eller slalomudstyr, det eneste krav, er, at du ikke deltager på foiludstyr af hensyn til sikkerhed og de spots vi underviser på.
Er der en aldersgrænse?
Aldersgrænsen er 13 år. Hvis du er under 13 år, kan du få lov at deltage, hvis din far/mor er med under clinicen – kontakt os for at høre nærmere.
Er jeg forsikret?
Deltagere skal selv sørge for ansvars- og ulykkesforsikring – Vi anbefaler at du selv tegner en ansvarsforsikring hos VDWS, hvis du ønsker at være forsikret.
Vejrforhold (ingen vind, hvad så?)
Surferscup kan i tilfælde af en meget usikker vejrudsigt aflyses senest dagen inden arrangementet. Deltagerne vil blive informeret løbende i dagene op til, hvis vejrudsigten ser meget let ud. Som udgangspunkt kører vi efter forholdene, men Surfers Cup forholder sig retten til at aflyse, hvis vi ikke mener forholdene er tilstrækkelige.
Hvornår er jeg tilmeldt?
Når du har betalt, modtager du en sms/mail fra Danni eller Sebastian, hvori din tilmelding bekræftes.
Hvor dygtig skal jeg være?
Du bør være i stand til at windsurfe og selv kunne rigge dit udstyr til. Vælter du i hver vending er det oplagt at deltage i Surfers Cup Jibe Clinic. Hvis du tværtimod er en dygtig kapsejler fra den danske rangliste, garanterer vi at også at du vil lære en masse på denne weekend!

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her, så er du velkommen til at kontakte os.