Vind en NP Rise våddragt!
29. juli 2016
Surfers Cup – 10 hurtige med Sissel Riis Dahl Pedersen
1. august 2016

Bjarne Nielsen A/S støtter Surfers Cup med flotte præmier

Vi er meget glade og stolte over at kunne præsentere Bjarne Nielsen A/S i Skive som sponsor til vores stævne lørdag d. 27. August!

Bjarne Nielsen A/S i Skive har meget venligt stillet en ny Ford Transit Custom til rådighed, til at hjælpe med at transportere de mange ting, som skal fra Skive til Ejsing. Derudover sponsorerer de en præmie, som alle windsurfere kan bruge: 4 stk. Dæk til din bil! Surfers Cup ved godt, at windsurf ikke bliver til meget, hvis ikke man kan komme rundt. Derfor mener vi også at 4. Stk. Dæk fra Bjarne Nielsen A/S i Skive er en meget fin gave, som alle kan have stor glæde af.

Bjarne Nielsen A/S i Skive er autoriseret Kia og Mazda-forhandler. De er et lokalt bilhus og på overfladen et almindeligt bilhus som alle de andre. Men sådan ser de ikke dem selv. Forskellen ligger i de mennesker, der arbejder hos Bjarne Nielsen A/S. Hver som en brænder de for at gøre en forskel og yde den bedste service hver dag. Mottoet er: kvalitet hver gang!

Vi takker Bjarne Nielsen A/S i Skive, og specielt afdelingschefen, Søren Dahl Pedersen for det fine samarbejde og opbakning til eventet. Søren Dahl Pedersen er selv windsurfere, og han vil (formentlig) selv deltage ved stævnet sammen med sin datter, Sissel Dahl Pedersen. Vi glæder os til at se Jer kæmpe og give Jer en god dag!

Surfers Cup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.