Betingelser for deltagelse ved Surfers Cup Clinics

Sikkerhed

Som deltager på Surfers Cup Clinics (Jibe, Foil eller Freeride) er det deltagernes eget ansvar at været forsikret. Det er et krav at deltagere har en ansvarsforsikring, og det anbefales at benytte VDWS’s forsikring (link).

Aflysning kan se, hvis clinics overlapper med PWA World Cup

Grundet covid-19 bliver mange windsurfstævner stadigvæk aflyst eller flyttet til andre datoer. Vi bestræber os på ikke at aflyse eller flytte nogen clinics, men i tilfælde af, at en PWA World Cup, mod alt formodning, bliver flyttet, således at den overlapper med vores clinic, bliver vi nødt til at aflyse eller flytte datoen for den pågældende clinic. Det fulde tilmeldingsgebyr vil i sådan tilfælde returneres, til dem, der ikke ønsker at indløse tilmeldingen til den nye erstatningsdato. Vi forventer dog, at alle Clinics afvikles uden ændring.

Refundering

  • Gavekort: refunderes ikke, men kan videresælges. Gavekort er gældende i 2 år, fra den dag, hvor de købes.
  • Surfers Cup yder fuld refundering ved aflysning af Surfers Cup. Ved køb af surfpakker, se nedenstående afsnit omkring surfpakker
  • Ved fortrydelse kan du få refunderet 50% af dit tilmeldingsgebyr, dog senest 15 dage før clinic start. De sidste 14 dage op til clinic start, dvs. senest to lørdage før clinic start, er det ikke muligt at refundere dit køb, som er bindende. Du er velkommen til at sælge din plads videre til andre.

Køb af surfpakker

Surfpakker kan ikke videresælges, og kan kun anvendes af den person, som gør brug af købet først. Surfpakker kan kun anvendes i det år, som de er købt.

Eksempel:

  • Surfpakke med 4 stk. clinics til 5280 DKK kan kun anvendes i indeværende år fra købsdato. Surfpakker returneres ikke. Kun i tilfælde af at clinics aflyses af arrangøren, er det muligt at få refunderet beløb tilsvarende den pris, som der er betalt pr. clinics (4 clinics á 5280 / antal clinics = 1320 kr. refunderes).