Surfers Cup udvider programmet i 2017
5. november 2016
Har du mødt Kasper Thrane – en passioneret windsurfer fra det vestjyske
6. marts 2017

Surfers Cup arrangerer to stævner og fem clinics i 2017

Surfers Cup er tilbage i 2017 med et endnu stærkere program for alle windsurfere, uanset niveau. Første afdeling løber af stablen d. 10-11. juni i Lynæs, og finalen sejles i Ejsing d. 19. August.  Derudover afholdes der fem Jibe Clinics i både Jylland og på Sjælland.

Surfers Cup er et initiativ af de to windsurfere, Sebastian Kornum og Danni Jakobsen.  Opbakningen det første år var så god, at Surfers Cup opruster til den kommende sæson.

Surfers Cup er tilbage efter succes i 2016
Danni Jakobsen opsummerer ”2016 var vores første år som arrangører af Surfers Cup, som er og forbliver et breddearrangement af høj kvalitet. Ligeledes var det vores første år som trænere til Surfers Cup Jibe Clinic, som er vores kursusweekender, hvor vi lærer dig at jibe. Det var et godt år for os, takket være glade deltagere, hjælp fra sponsorer samt venner og bekendte, og vi har valgt at fortsætte i 2017.

I 2017 kommer vi til at afholde to afdelinger af Surfers Cup. Det første afholdes før sommerferien (10-11. Juni i Lynæs), sammen med kite touren, hvor der vil være masser af aktivitet og mennesker til stævnet. Stævnet arrangeres i samarbejde med Lynæs Surfcenter. Finalen afholdes i slutningen af sommerferien (19. august i Ejsing). Vores Jibe Clinics bliver afholdt over fem weekender.

Dato for arrangementer i 2017.

Surfers Cup Jibe Clinic
10-11 juni (Lynæs)

19 august (Ejsing)

 

 

15-16 april (Skive – mobilt)

29-30 april (Sjælland – mobilt)

5-6 august (Skive – mobilt)

2-3 september (Skive – mobilt)

21-22 oktober (Skive – mobilt)


Jibe Clinic dækkede et større behov end forventet

Jibe Clinic var et forsøg i 2016, ovenpå Surfers Cup stævnet i august. Der blev taget en beslutning om at prøve det af, og så måtte man se hvor mange der mødte op. ”Danni og jeg snakker tit om teknik, taktik og forskellige situationer på vandet. Vi er begge utrolig opmærksomme på vores egen sejlstil, teknik og har hele tiden et ønske om at blive dygtigere. Vi kan begge to godt lide at have med mennesker at gøre, og at undervise. Og hvis der er noget vi føler os kompetente indenfor, så er det jibes. Så det lå naturligt, at vi skulle udbyde det. Spørgsmålet var bare, om folk var villige til at deltage?” lyder det fra Sebastian Kornum, der selv træner en ny jibe teknik på foil udstyr.

Opbakningen viste sig at være stor, selvom træningsweekenden blev afholdt i oktober i kolde forhold. Trods de kolde forhold blev der gået til den, og sejlet 3-4 timer effektivt begge dage. Kursisterne var i gang fra kl. 07:30 om morgenen til kl. 21:30 om aftenen, med træning på land, vand, video- og billede analyse samt socialt samvær med grill, varm Ribena og kaffe.

Forberedelserne er godt i gang
”Lige nu går vi og hygger med forberedelserne til den kommende sæson: vi har restaureret en gammel campingvogn, udarbejdet det endelige koncept, planlagt marketing- og medieaktiviteter, sponsorpakker, baneforslag, konkurrencer, demo dag (test af windsurf, SUP, kajak etc.), præmiepiger osv. Kort sagt, så er der rigtig meget at lave her i off-season.” slutter Danni, der henviser til arrangementets Facebookside og hjemmeside, som løbende opdateres med mere information. Tilmeldingen er åbnet til både Surfers Cup og til Jibe Clinic og kan findes på hjemmesiden.

Facebook: https://www.facebook.com/surferscup

Hjemmeside: https://www.surferscup.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.