HER LÆRER DU AT JIBE - HVER GANG

TRÆNING PÅ BØJER

Træningen foregår på bøjer, hvor instruktørerne vil give feedback direkte ude på vandet – fortrinsvis steder, hvor der kan bundes.

VIDEO- & BILLEDEANALYSE

Billeder og videooptagelse bruges til at analysere den enkelte sejler – materialet ses igennem om aftenen til fællessamling. Video/billeder er perfekt til at udvikle den enkelte sejler mod bedre jibes, og alt materiale af den enkelt surfer udleveres efter kurset.

TRÆNINGSPROGRAM

Hver kursist får et skræddersyet udviklingsprogram med fra kurset, som der skal arbejdes med. Man bliver klædt på med teori som sikrer at programmet giver mening. Det giver en masse åbenbaringer og igangsættter den vigtige mentaltræning.

Årets sidste clinic i 2019 - skal du med?

Freeride Clinic

19-20. oktober i Skive

CLINICs INKLUDERER

 

 • Personligt udviklingsprogram til at arbejde videre med og sikre forbedringer efterfølgende
 • Eksklusivt billede- og video materiale som vi analyserer sammen med dig! Du får materialet til eget brug og mentaltræning efterfølgende.
 • Tuning af dit eget udstyr så du får balance og optimal performance ud af det du har
 • Hjemmelavet forplejning så du kan koncentrere dig om at windsurfe!
 • Socialt samværd med nye surfkammerater
 • Garanti for bedre jibes på bare én weekend

 

Pris: 1500 DKK pr. deltager.

PRAKTISK INFORMATION

 

 • Maks. 20 deltagere
 • Altid minimum 2 trænere
 • Sejlads foregår ved Ejsing, Handbjerg eller Skive afhængig af vindretningen
 • Mulighed for at overnatte i bil, hytte, campingvogn eller telt
 • Adgang til el, vand, bad og toilet

Dét siger vores kursister om Jibe Clinic

“Tak til jer allesammen, jeg er sikker på at jeg har fået masser af brugbart input, og det tror jeg også gælder for de øvrige deltagere. Jeg er virkelig glad for, at i gider bruge jeres tid på at undervise sådan en flok gamle nisser (+ et par lidt yngre) i windsurfing. Jeg er helt sikkert klar næste gang i stabler noget på benene.”  Henrik Bach Christensen

“Stor tak til Danni Bay Jakobsen og Sebastian Kornum samt team for en super weekend. Fantastisk godt organiseret og imponerende at I kunne få os til start kl. 8-8.35 i sådant et l…. vejr. Håber på en opfølgning senere ?” Søren Greve

“Selv tak Danni og Sebastian + resten af teamet. Forrygende weekend med masser af sejlads og masser af lærling – og plads til mere ?” Søren Bagger

“Tusind tak for nogle fede dage i jeres selskab. For det første er I nogle skide gode gutter, I er gode til at undervise og sammen bliver I bare endnu bedre. Stor ros til jer!!!!” Anders Valentin

Ofte stillede spørgsmål og svar

Får jeg mad til Jibe Clinic?

Alle deltagere får morgenmad, middagsmad og aftensmad lørdag aften, samt morgen- og middagsmad om søndagen. Derudover er der drikkevarer til de tre måltider. Vi anbefaler, at man selv har lidt mellemmåltider med (æbler, bananer eller mueslibar).

Tidspunkt

Morgenmad

Middagsmad

Aftensmad

Lørdag X X X
Søndag X X
Kan man leje udstyr

Ja, til foil clinic er det muligt at låne en foil og evt. bræt. Skriv til Sebastian for at høre, om der er en ledig foil inden du tilmelder.

Hvilket udstyr kan man bruge?

Om det er wave- freestyle- freeride- eller slalomudstyr irrelevant. Uanset hvilket udstyr du ejer kan du deltage.

Er der en aldersgrænse?

Aldersgrænsen er 13 år.

Er jeg forsikret?

Deltagere skal selv sørge for ansvars- og ulykkesforsikring – Vi anbefaler at du selv tegner en ansvarsforsikring hos VDWS, hvis du ønsker at være forsikret.

Vejrforhold (ingen vind, hvad så?)

Vejrforhold? – Jibe Clinic vil som regel ikke blevet aflyst under dårlige vejrforhold. Der er et back-up program klar i tilfælde af mangel på vind. Kun i tilfælde af usædvanlig dårlig vejrudsigt, kan Jibe Clinic aflyses torsdag aften inden arrangementet. Dette er op til Surfers Cup at afgøre!

Hvornår er jeg tilmeldt?

Hvis du har udfyldt online-formularen får du en bekræftelse tilsendt pr mail af enten Danni Jakobsen eller Sebastian Kornum.

Hvor dygtig skal jeg være?

Du bør være i stand til at windsurfe og selv kunne rigge dit udstyr til. Vælter du i hver vending er det oplagt at deltage i Surfers Cup Jibe Clinic. Hvis du tværtimod er en dygtig kapsejler fra den danske rangliste, garanterer vi at også at du vil lære en masse på denne weekend!